伊莉討論區

標題: 33歲人妻陳妍希露胸騷長腿 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2017-5-11 12:49 AM     標題: 33歲人妻陳妍希露胸騷長腿

33歲嘅陳妍希去年同大陸男星陳曉結婚後,同年年尾就做埋媽媽,生咗囝囝陳睦辰,話咁快就已經修身成功,最近仲幫男性雜誌影咗輯好索嘅封面,正式擺脫「小籠包」嘅封號。

陳妍希為男性雜誌《男人裝》影咗一輯以家居為主題嘅相,見佢著住白色小背心,牛仔吊帶短褲,睇落真係唔似生過BB咁,佢仲瞓喺浴缸入面,大騷激瘦長腿,就連鎖骨都相當明顯,身上簡直零贅肉,少女味十足,真係羨慕死人。
之前陳妍希就公開過佢嘅養生之道,當時佢話三餐都以清淡為主,唔食加工嘅食物,再配全身按摩,就可以幫助消除水腫,但係妍希BB就話偶爾都會貪吃先食啲小零食。而最重要一點就係要保持心境開朗,咁先會瘦得快㗎!

心得:光陰似箭,陳妍希已三十三歲,身段回復當年勇啊!

[attach]118741455[/attach][attach]118741456[/attach][attach]118741457[/attach][attach]118741458[/attach][attach]118741459[/attach][attach]118741460[/attach][attach]118741461[/attach][attach]118741462[/attach][attach]118741463[/attach][attach]118741464[/attach][attach]118741465[/attach][attach]118741466[/attach]

作者: vivitix    時間: 2017-5-11 12:58 PM

依舊美美的,和陳曉一輩子幸福喲。
作者: 3dm3dm    時間: 2017-5-11 11:01 PM

陳妍希某些角度也不錯正,且又白,真是為她自己平反了
作者: fclii    時間: 2017-5-14 08:35 AM

感覺當媽後~~人變得更漂亮了~~~
作者: crimea9    時間: 2017-5-15 02:18 PM

不錯了啦
已經沒有以前糟了...
作者: tomsu2868    時間: 2017-5-15 02:47 PM

年輕就是本錢. 年輕就是好看.
作者: my6997rm    時間: 2017-5-15 08:59 PM

作者: j90181224    時間: 2017-5-15 10:03 PM

小籠包不再是小籠包了!!
作者: 陳奎德    時間: 2017-5-15 11:37 PM

陳妍希,當了人妻,當了媽媽,更性感了,好羨慕,陳什麼曉的
作者: kendy0202    時間: 2017-5-16 03:26 PM

不過說回來看得到都是美好的,

看不到的就沒法評論囉!!
作者: ptd02089    時間: 2017-5-17 07:34 PM

一直被媒體注意身材,其實健康就好,不過,能維持好身材也是靠她自己努力換來的
作者: 小白鬼鬼    時間: 2017-5-17 10:24 PM

作者: FREEDOMCHAN    時間: 2017-5-20 09:36 PM

小籠包是她的敗筆
也是她的幸福
作者: corneliuslee93    時間: 2017-5-20 09:47 PM

作者: shinosakii    時間: 2017-5-20 10:25 PM

她結婚後 比以前我看到的時候 還要漂亮了 水啦
作者: shuennzy    時間: 2017-5-20 10:41 PM

出來搶奶粉錢了,沒有富二代養;一切都要靠自己的
作者: smalldraw0320    時間: 2017-5-21 03:53 PM

作者: k7k8643    時間: 2017-5-21 04:47 PM

雖然身材不是挺爆! 但說實在很勻稱 我可以!
作者: gb1133405    時間: 2017-5-22 01:52 PM

演藝人員的消腫大法哪裡可以求教

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://a401.file-static.com/) Powered by Discuz!