伊莉討論區

標題: 小嶋陽菜拍畢業歌MV 蒙面上擂台肉搏 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2017-2-21 12:07 AM     標題: 小嶋陽菜拍畢業歌MV 蒙面上擂台肉搏

日本組合AKB4828歲成員小嶋陽菜,聽日同後日舉行一連兩天假代代木國立競技場第一體育館嘅畢業騷,印有陽菜靚樣嘅「陽菜的士」會喺東京載客,而佢同手袋品牌推出  crossover 產品系列「小嶋陽菜×  Sweet ×  Samantha Thavasa」,又喺東京、大阪、名古屋開設屬於自己嘅PopUp Store22;market」,有關陽菜嘅新聞日日都有。

陽菜開始為日後單飛鋪路,而佢最後一次擔任CenterAKB單曲《Shoot Sign》,今日終於公開MV及唱片封套,陽菜自言最後一次當然要瞓身演出。為配合歌曲係AKB成員演出日劇《豆腐摔角》嘅主題曲,陽菜化身蒙面摔角手「LEGEND小嶋」於擂台上高歌,又偕隊友及摔角界名人進行肉搏,陽菜為拍呢個MV事前都做足準備功夫,出來效果亦似模似樣。

另外,陽菜嘅畢業歌《裝作若無其事》就較為傷感,MV今日同時公開,更請來同期隊友峯岸南及已離隊嘅高橋南客串演出。

心得:小嶋陽菜終於畢業,她的確十分凸出,相信單飛也沒有問題。

[attach]117782170[/attach][attach]117782173[/attach][attach]117782172[/attach][attach]117782174[/attach][attach]117782175[/attach][attach]117782176[/attach][attach]117782177[/attach][attach]117782178[/attach][attach]117782179[/attach][attach]117782180[/attach][attach]117782181[/attach][attach]117782171[/attach]

作者: a22058126    時間: 2017-2-24 08:24 PM

哈哈真是期待以後的發展阿真是期待
作者: shuennzy    時間: 2017-2-28 10:48 AM

她是看中三上悠亞在暗黑界的發展,已經在鋪路了嗎
作者: bronson38    時間: 2017-2-28 08:44 PM

長的不錯 蠻可愛的
太漂亮了
作者: hhjkyhou    時間: 2017-2-28 09:56 PM

現在偶像太多太難賺只好轉換跑道嗎~

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://a401.file-static.com/) Powered by Discuz!