伊莉討論區

標題: 小泉今日子與廣瀨鈴合作宣傳活動 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-1-28 12:03 AM     標題: 小泉今日子與廣瀨鈴合作宣傳活動

日本電影《海街女孩日記》嘅17歲女星廣瀨鈴,去年至今已喺多個電影頒獎禮勇奪最佳新人獎殊榮,令佢人氣再下一城。

廣瀨鈴工作量不斷,佢除會代表擔正新片《花牌情緣》偕野村周平等拍檔於3月首次為TOKYO GIRL COLLECTION行天橋外,今日佢再出席代言嘅Softbank活動,同機械人Pepper同場,點知廣瀨鈴喺台上獲Pepper求婚,搞到鈴妹既驚又喜,仲即刻拒絕話做朋友就無任歡迎。
同場仲有49歲女星小泉今日子,雖然佢年紀就快半百,不過依然唔輸俾年輕女星,今次場合上,小泉今日子著迷你裙上陣,條裙仲短過17歲嘅鈴妹,完全唔似相差32年。

心得:小泉今日子與廣瀨鈴的年齡雖然差距甚遠,但看上去兩人都頗合拍。

[attach]112766466[/attach][attach]112766467[/attach][attach]112766468[/attach][attach]112766469[/attach][attach]112766470[/attach][attach]112766472[/attach][attach]112766473[/attach][attach]112766474[/attach]

作者: oscar13    時間: 2016-1-28 12:45 AM

雖然兩位相差很多歲
但整體看起來還不錯啦
一起合作蠻好的阿

作者: a5720104    時間: 2016-1-28 04:43 PM

年齡的確是有著差距
不過兩人的外表看起來並沒多大的差別
要是能合作拍戲劇也是不錯的事
作者: taktai    時間: 2016-1-28 05:33 PM

好喜歡小泉金日子啊    好有年紀的感覺啊
作者: qqband    時間: 2016-1-28 08:31 PM

小泉今日子陪伴我無數部文藝片啊....(感嘆)
作者: alubanana    時間: 2016-2-2 10:04 PM

廣瀨鈴還不錯正,小泉姊保持的也太好了,真是美熟女代表

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://a401.file-static.com/) Powered by Discuz!