伊莉討論區

標題: 第10次跑10K 劉心悠升級挑戰半馬 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-1-18 12:02 AM     標題: 第10次跑10K 劉心悠升級挑戰半馬

劉心悠、張紋嘉、陳慧敏與周祉君等今晨四點半已經集合喺北角,為參加渣馬10公里賽作準備。今年係心悠第十次參加10公里賽,見佢起跑熱身時都感到凍,佢話噚晚瞓覺時聽到出面好大雨,開始有少少擔心,因為未試過大雨下作賽,佢已經準備咗雨褸作必要時之用。

天雨路滑,問佢怕唔怕跣?心悠話:「唔怕,我唔係好快,盡量唔受傷情況下安全返終點。」
跑埋今年便完成跑100公里目標,心悠都希望升級挑戰半馬,另外都想衝出香港到日本同加拿大跑,佢話:「我都要請教下人唔同地方跑嘅天氣,如果到其他地方跑,都會係先參加10公里賽事,之前紀嘉文都有分享過自己跑日本馬拉松經驗。」

心得:劉心悠瘦了,但勝在跑馬拉松形象健康,素頻仍然迷人。

[attach]112642195[/attach][attach]112642199[/attach][attach]112642202[/attach][attach]112642203[/attach][attach]112642201[/attach][attach]112642196[/attach][attach]112642198[/attach][attach]112642200[/attach]

作者: oscar13    時間: 2016-1-18 12:51 AM

運動很好
要跑10公里阿
這也是大挑戰
保暖工作要做好

作者: zogol    時間: 2016-1-18 07:54 AM

有點年紀了,多運動是有幫助的。
作者: yifei0918    時間: 2016-1-18 11:14 AM

也太厲害了吧 可以跑到10公里
作者: a5720104    時間: 2016-1-18 11:06 PM

在這麼冷的天氣
甚至還下著雨挑戰10公里馬拉松
一般人肯定受不了
老實說她還真是厲害
作者: taktai    時間: 2016-1-19 07:53 PM

oscar13 發表於 2016-1-18 12:51 AM
運動很好
要跑10公里阿
這也是大挑戰

好漂亮哦  我也想參加馬拉   我想挑戰全馬

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://a401.file-static.com/) Powered by Discuz!