伊莉討論區

標題: 胡杏兒哭著出嫁 甜蜜露鑽戒 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-12-29 12:01 AM     標題: 胡杏兒哭著出嫁 甜蜜露鑽戒

榮升李太的胡杏兒,於傍晚六點鐘,身穿白色美人魚婚紗,由五位好姊妹李施嬅﹑胡定欣﹑胡蓓蔚﹑黃智雯及姚子羚陪同下見傳媒,五位姊妹幫新娘子拎住拖尾婚紗,一齊合照影相,並作狀咀嘴。杏兒明艷照人,她身穿白色婚紗襯托鑽飾,包括耳環﹑手鍊﹑頸鍊及鑽戒,並手持白色花球,全程甜笑兼狂曬婚戒,好sweet。

問佢今日心情緊張?杏兒:「好開心,冇想像中咁緊張,都ok呀,都好順利。(失眠?)有失眠,兩晚冇瞓,事前不斷叫自己唔好咁緊張,有瞓但瞓唔著,好多嘢諗囉,但今日反而又唔係好攰。」
老公Phil講咗乜嘢愛的宣言呢?杏兒起初唔肯講,再問老公講乜令你最感動?佢先話:「都係照顧你一生一世呀,愛你呀,哎呀,好肉麻呀,都係唔好講喇﹗」
有冇感動落淚,佢話:「簽紙時有感動,因為讀誓詞時有少少喊,好多長輩喺度。」問佢今晚擺幾多圍?佢話擺56圍。而手上戒指由老公設計,係求婚戒指及結婚戒指合併為一,問佢有幾多卡?佢話:「其實呢啲都係心意同誠意,不一定計size。」

心得:一向對胡杏兒沒有好感,但見她出嫁的照片,也覺得她頗漂亮。

[attach]112352218[/attach][attach]112352220[/attach][attach]112352221[/attach][attach]112352219[/attach][attach]112352222[/attach][attach]112352223[/attach][attach]112352224[/attach][attach]112352225[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-12-29 12:21 AM

結婚當然要精心打扮阿
大喜之日給予祝福囉

作者: a5720104    時間: 2015-12-29 07:20 AM

不怎麼關注她的新聞
但既然要婚了就祝福她未來能夠幸福
作者: zogol    時間: 2015-12-29 07:50 AM

結婚也是可以搶到版面的。
作者: a22058126    時間: 2015-12-29 07:55 PM

真是恭喜阿長得真是漂亮啊
作者: FREEDOMCHAN    時間: 2015-12-29 09:34 PM

恭喜胡杏兒找到白馬王子...祝福
作者: bwine2b    時間: 2015-12-30 12:35 AM

真是極品新娘呀,超美麗動人的!!!
真心祝福啦!!!
作者: pcthomasng    時間: 2016-1-2 01:38 PM

作者: maymay690718    時間: 2016-1-3 08:47 AM

一直很喜歡看胡杏兒演的港劇 祝福胡杏兒
作者: s58822101    時間: 2016-1-4 03:52 PM

很喜歡胡杏兒演的港劇~雖然他不在TVB~感覺有點失落了
作者: 型藍    時間: 2016-1-4 08:43 PM

真漂亮 老公應該也是豪門 羨慕死屌絲的我了
作者: 塞爾    時間: 2016-1-5 03:38 PM

恭喜恭喜阿
是說 誰來解釋一下他誰啊?
作者: qqband    時間: 2016-1-5 07:09 PM

長袖婚紗挺好看的,這女人的身材真是不得了

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://a401.file-static.com/) Powered by Discuz!