伊莉討論區

標題: 胡杏兒馬賽李施嬅胡定欣素顏look逐個捉 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-12-11 12:20 AM     標題: 胡杏兒馬賽李施嬅胡定欣素顏look逐個捉

今個月28號就係胡杏兒同男友Phil結婚大日子,待嫁新娘通常都會約埋班姊妹舉行婚前派對,傾下心事或者交流下御夫心得咁。成日中港兩邊飛嘅胡杏兒,忙到冇時停,但呢個婚前姊妹P咁重要,幾忙都好,都要擠啲時間出嚟,成班姊妹一齊出埠,男士止步(好似係)。
方才胡杏兒貼咗呢輯姊妹P嘅相,寫道:「謝謝我的好姊妹們,謝謝你們為我安排的Bachelorette party,沒想到大家這麼忙最後還是能夠成行,雖然只是數天,但已經很有開心,希望以後我們還有很多很多這樣在一起的機會,猜猜誰是下一位吧。」之後再逐一感謝同行姊妹,包括胡定欣、李施嬅(Phil舊愛)、馬賽、黃智雯、人妻胡蓓蔚、姚子羚等等,最後寫道:「在心中,期待28/12!!」
成輯相當然都係吃喝玩樂咁啦,最吸引嘅,當然唔係啲食物有幾好味,而係——呢班好姊妹兼大台(前)花旦嘅素顏look。

心得:素顏才能見真章,誰真正靚抑或靠化粧,一目了然。

[attach]112090551[/attach][attach]112090552[/attach][attach]112090553[/attach][attach]112090554[/attach][attach]112090555[/attach][attach]112090556[/attach][attach]112090557[/attach][attach]112090558[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-12-11 12:56 AM

要結婚了脫離單身要開個派對慶祝一下阿
女星素顏的機會比較少吧
不容易見到

作者: iisguagua    時間: 2015-12-11 10:47 AM

素顏美也不錯, 自然點比較好啦!
作者: zogol    時間: 2015-12-11 11:07 AM

要一次看到這麼多女星素顏,只能在這種時候吧。
作者: a5720104    時間: 2015-12-11 12:17 PM

總算要婚了真是恭喜她了
話說回來她們的素顏都還蠻不錯的
可見平時很細心保養
作者: kuen08    時間: 2015-12-14 07:31 PM

素顏美也不錯, 自然點比較好啦!姚子羚最靚
作者: BC0951049    時間: 2015-12-15 01:29 AM

小咖的藝人在台灣從來沒聽過
作者: jht888    時間: 2015-12-17 04:16 PM

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://a401.file-static.com/) Powered by Discuz!