伊莉討論區

標題: AKB島崎病住謝票繼續被鬧 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-11-22 12:26 PM     標題: AKB島崎病住謝票繼續被鬧

日本組合AKB48成員島崎遙香,近期身體經常不適,8月時就曾經因嚴重哮喘而休息咗個幾月。近來佢主演由名導中田秀夫執導嘅恐怖片《劇場靈》上映,佢要四出謝票,但係又因為腸胃炎又發高燒,缺席咗幾場謝票活動,噚日佢終於出席喺東京新宿舉行嘅謝票活動,但仍然見佢狀態唔多好,不時掩嘴咳嗽。
不過,由於島崎一向態度唔多好,又被指揀工作做,所以就算佢病住死頂出席活動,都繼續被網民鬧,有日本網民話佢好似博宣傳咁,亦有網民話佢病住出席活動就唔應該著跌膊衫,又有網民話佢剛剛發完燒,可能有感冒菌,唔應該出街喎。病住開工都要俾人鬧,都幾陰功。

心得:島崎遙香外型不俗,捱住病出席活動仍要被罵,淒涼。

[attach]111830102[/attach][attach]111830103[/attach][attach]111830104[/attach][attach]111830105[/attach][attach]111830106[/attach][attach]111830107[/attach][attach]111830108[/attach][attach]111830109[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-11-22 05:25 PM

生病還要繼續工作最痛苦阿
所以趕快把病治療好最重要啦

作者: a22058126    時間: 2015-11-22 09:12 PM

真是努力阿加油支持你
作者: BC0951049    時間: 2015-11-23 02:38 AM

就是有太多的瘋狂粉絲阿
作者: a5720104    時間: 2015-11-23 03:48 AM

生病還得出來謝票
甚至還被酸
真是難為她了
祝福她能早日將病給養好
作者: z0968388709    時間: 2015-11-23 07:59 AM

好水喔日本人精神值得我們學習阿真的很讚喔

作者: zogol    時間: 2015-11-23 10:51 AM

進入演藝圈也不是那麼簡單的,生病還是得要撐著工作。
作者: loveangelo0217    時間: 2015-11-23 02:40 PM

辛苦了
可以的話先把身體顧好
健康無價押
作者: a22058126    時間: 2015-11-23 10:46 PM

加油啊支持你身體養好
作者: s95003    時間: 2015-11-25 10:12 PM

生病還得出來謝票,真是辛苦啊

而且居然還被酸,為難她了
作者: barista1124    時間: 2015-11-29 11:39 AM

看起來還真年輕喔!!!   期待後續新作品發表喔!!!   但也希望別那麼辛苦...
作者: rankk163    時間: 2015-12-21 12:52 PM

當AKB的CATER就是會被黑,越黑越紅,就是有名氣才會有人會想去黑。
不過這陣子真的很少看到她以AKB的身分出現....
作者: fghn04061    時間: 2015-12-25 02:28 PM

他日後一定會紅得臉蛋沒問題

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://a401.file-static.com/) Powered by Discuz!