伊莉討論區

標題: 長澤正美bye bye雙下巴 變索迎聖誕 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-11-4 12:10 AM     標題: 長澤正美bye bye雙下巴 變索迎聖誕

日本女星長澤正美入行15年,其實佢都只不過得28歲,近年佢經常被網民指嚴重走樣,唔止年紀輕輕已經魚尾紋暴現,加上雙下巴都非常趕客,真係令到唔少男粉絲心碎。

好彩呢個世界有樣偉大嘅發明───冇錯!就係化妝品!長澤正美近日再為代言嘅kanebo拍攝新廣告,呢次為配合聖誕節就快到,成個廣告都充滿節日氣氛,而且拍到長澤正美靚爆鏡,而正美留長頭髮就越來越有女人味,比起佢淡妝嘅樣真係好大出入。

長澤正美近期似乎狀態回勇,佢喺電影《海街女孩日記》中有出色表現,演技自然亦討好,目前佢開始趕拍同堺雅人合演嘅古裝劇《真田丸》,睇嚟正美同伊勢谷友介嘅婚期,又要等到出年再算。

心得:心中的女神之一,十分期待她的化裝品廣告啊!一定十分誘人!

[attach]111541640[/attach][attach]111541642[/attach][attach]111541643[/attach][attach]111541644[/attach][attach]111541649[/attach][attach]111541647[/attach][attach]111541646[/attach][attach]111541645[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-11-4 01:13 AM

可能某部分有些走樣了
但整體還不錯啦
所以期待你的演出阿

作者: zogol    時間: 2015-11-4 09:28 AM

再整理一下就好了,女星都難免會意外走樣的。
作者: a5720104    時間: 2015-11-4 10:00 AM

對比來看還真的有差呢
她可能是有點發福了吧
就好好減個肥
相信一定能恢復到往日的風采
作者: iisguagua    時間: 2015-11-4 05:27 PM

PS過的圖總是比較好看, 不過還是喜歡她之前來拍偶像劇時的模樣!
作者: ts01045944    時間: 2015-11-4 07:20 PM

好漂亮阿  
雖然有雙下巴
可是他不是叫長澤雅美?
作者: pear714529    時間: 2015-11-5 07:45 PM

還是美人啊,只是角度問題吧
作者: appendixbeam    時間: 2015-11-5 09:58 PM

好久沒看到他了   成熟了

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://a401.file-static.com/) Powered by Discuz!